aanmelden
Guitar 29-11-2005
In onze reeks akoestische reviews hebben we tot nu toe steeds gitaren van grote merken besproken, die een goede naam op het gebied van akoestische gitaren hebben. Cort is een ander verhaal. Het bedrij ...meer »»
Guitar 29-11-2005
Ibanez voorstellen hoeft waarschijnlijk niet meer. Iedereen kent de lijn van rock- en metalgerichte gitaren onderhand wel. De jazz, blues en akoestische gitaren van Ibanez zijn wat minder bekend, maar ...meer »»
Guitar 29-11-2005
Enige tijd geleden besprak Peter Verbraken de Pod XT voor dit blad (MMM170, februari 2003). Toen was een van zijn bekommernissen de bijhorende shortboard. Hierover hoorde ikzelf reeds verschillende gi ...meer »»
Drums & Percussion 29-11-2005
Electronische drumsets gaan al een heel eind mee en zijn dus klaarblijkelijk blijvers. Ook al zullen ze nooit de akoestische sets vervangen, het zijn graag geziene opties als oefeninstrument voor vele ...meer »»
Guitar 26-11-2005
De gitaar die momenteel vlak voor mij neus in z'n kist ligt te glimmen, is het zielekind en ‘standaardwapen' van een zekere Steve Lukather. Sommige mensen zal deze naam misschien niet meteen bekend i ...meer »»
Guitar 26-11-2005
Na Eddy Van Halen heeft Peavey nu ook die andere virtuoos, Joe Satriani, als klant. Satriani is bekend om zijn instrumentale (hard)rock, zijn waanzinnige techniek, zijn immense muzikaliteit en zijn pe ...meer »»
Guitar 26-11-2005
Het mag bijna een schande heten dat we al zo lang niets meer over Rivera hebben geschreven. Het merk mag zich immers tot de grote versterkerproducenten rekenen, en levert doorgaans niets dan kwaliteit ...meer »»