aanmelden
Bass 23-09-2003
Wie reeds de kans kreeg om een product van EBS uit te testen of wie er een bezit weet dat hij van dit merk enkel topkwaliteit mag verwachten. De pedaaltjes genieten grote waardering en ook de versterk ...meer »»
Guitar 22-09-2003
Digitale versterkers zijn eigenlijk niets nieuw onder de zon maar toch is het altijd leuk een nieuwe te verwelkomen en zeker als er de naam Vox op prijkt. Dit versterker merk is al jaren een getrouwe ...meer »»
Tests 17-09-2003
PREVIEW "We hebben in taal de beschikking over een aantal klinkers en medeklinkers. Wanneer we een parallel zouden trekken naar de muziek, plaatsen we de medeklinker bij het begin van de klank, b ...meer »»
Guitar 26-08-2003
Toen de koffer openging dacht ik: dit Taylormodel heb ik al eerder bespeeld! Het blijft natuurlijk genieten als je eenTaylor voor je neus krijgt en zeker ééntje zoals deze die zich in de hogere prij ...meer »»
Drums & Percussion 21-08-2003
Diverse grote cimbalen fabrikanten leveren tegenwoordig belangrijke inspanningen, om een segment te creëren dat kwalitatief kan wedijveren met hun toplijn, maar dat toch voor een beduidend lagere pri ...meer »»
Guitar 20-08-2003
Wie Ibanez niet kent, kent waarschijnlijk niet echt veel van gitaren. Het merk maakte tijdens de jaren '80 sterke opgang met z'n typische rockmodellen, en wist op die manier ook een hele rits invloedr ...meer »»
Guitar 30-07-2003
Ken Parker creëerde naam door te werken als gitaarbouwer en reparateur in de 48th Street te New York. Na alle opgedane expertise besloot hij zoveel mogelijke positieve elementen te verwerken in één ...meer »»
Keyboard Instruments 29-07-2003
"Im Ba-aack!!" Dit is de naam van preset nummer 1 van de Minimoog Voyager. Jazeker, de legendarische Minimoog is weer in productie, en dit zonder enig compromis. Integendeel. Voorzien van de nodige ex ...meer »»