aanmelden
Drums & Percussion 09-02-2004
We moeten teruggaan naar MM maart 2001 om de laatste Osan test terug te vinden, toen nog neergepent door mijn voorganger en drumleraar van het eerste uur, drumgoeroe Marcel De Cauwer. Het Osan gamma w ...meer »»
Guitar 06-02-2004
De fabrikant die het meest baanbrekend werk gedaan heeft op het gebied van ampmodeling is er weer eens in geslaagd om mijn verbazing op te wekken. Hoe nú? Wel, ik kreeg hier de vernieuwde Spide ...meer »»
Guitar 04-02-2004
Wie het artikel van vorige maand heeft gelezen, weet ondertussen dat Lag niet het minste merk is. Deze maand nemen we uit diezelfde levering van 7 gitaren er nog eens 2 exemplaren uit om met elkaar te ...meer »»
Guitar 03-02-2004
Wat veelzijdigheid betreft heeft Godin al een en ander bewezen. Denk maar eens aan de LGX-SA, een gitaar die een kwaliteitsinstrument combineert met moderne technologie, en zo maar liefst drie gitaren ...meer »»
Drums & Percussion 19-01-2004
Een kleurrijke nieuwkomer op het stokkenfront is Liverpool, maar laat de naam je niet op een verkeerd been zetten, deze sticks vinden hun oorsprong in (het al even kleurrijke) BraziliĆ«. Het gaat over ...meer »»
Keyboard Instruments 15-01-2004
De voorbije jaren leek het alsof Roland, aangaande de ontwikkeling van nieuwe synthesizer-workstations, voornamelijk fabrikanten als Korg en Yamaha achterna holde. Deze laatst vermelde producenten (al ...meer »»
Guitar 13-01-2004
Met al het digitale geweld dat tegenwoordig op de markt is zou je haast vergeten dat er ook nog analoge versterkers gemaakt worden. De firma Marshall hoeft al lang niet meer voorgesteld te worden maar ...meer »»
Guitar 12-01-2004
London City is een merknaam die u wellicht niet vreemd in de oren zal klinken. Onder deze naam werden reeds in de jaren '70 en '80 gitaarversterkers gemaakt. De meest gekende gitaarversterker was de L ...meer »»