aanmelden
Zoveel mogelijk standhouders maar met belangrijke virtuele component
Muzieknieuws 22-06-2020
We waren natuurlijk reuze benieuwd of de NAMM show die jaarlijks in januari in L.A. plaatsvindt doorgang zou gaan vinden. De organisatie van de NAMM show laat nu weten dat de beurs in januari 2021 doo ...meer »»
Studio Companion in tijden van corona
Muzieknieuws 02-04-2020
Isolatie, depressie, paniek, doemdenken... De Hoogste Tijd voor wat mentale ondersteuning van medebandleden als je alleen in je studio zit. Dat kan nu ook virtueel dus veilig met Studio Companion. ...meer »»
Cursussen microfoonbasis, wireless systemen, mixing en meer - in tijden van Corona
Muzieknieuws 01-04-2020
De Sennheiser SoundAcademy biedt vanwegen de corona-crisi wereldwijd gratis professionele webinars voor pro-audiotraining en productdemonstraties aan. ...meer »»
Prachtige muziek vanuit de Effenaar
Muzieknieuws 31-03-2020
Het is een moeilijke tijd voor muzikanten, maar elke dag komen we nieuwe initiatieven tegen uit de muziekwereld. Soms zijn ze puur praktisch en in veel gevallen ondersteun je muzikanten en technici. W ...meer »»
SuperBooth gaat dit jaar ook niet door
Muzieknieuws 05-03-2020
De angst voor het Coronavirus ofwel Covid-19 zorgt overal voor veel onrust, ook voor wat betreft grote evenementen waarbij mensen uit de hele wereld samenkomen. De Musikmesse Frankfurt/Pro Light + Sou ...meer »»
Primeur: eerste interview met nieuwe eigenaar Jan t Hoen
Muzieknieuws 01-07-2019
Jan t Hoen van Hoad Holding is de nieuwe eigenaar van Keymusic. De ontwikkelaar en belegger, tevens eigenaar van muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam en drummer van Wild Romance, heeft een doors ...meer »»
Winkels Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven failliet verklaard
Muzieknieuws 19-06-2019
Gisteren, 18 juni 2019, zijn de winkels van Keymusic Nederland failliet verklaard. Althans een aantal ervan, te weten Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. De franchisenemers in Groningen, Leeu ...meer »»
Mastering per robotarm
Muzieknieuws 12-06-2019
Mastering on-line is al een tijdje populair en je kunt ook je tracks goedkoop laten masteren met intelligente software. Aria mastering is echter een compleet analoog on-linesysteem. ...meer »»