aanmelden
Tapeinstrument naar de tweede ronde
Merknieuws 26-05-2021
Knarsende, piepende, hijgende, valse strings, stemmen en blazers, wie zit daar nu op te wachten? Nou, alle liefhebbers van het fameuze Mellotron pre-sampling keyboard uit de jaren 60. ...meer »»
Reference koptelefoon voor mixing en mastering
Merknieuws 17-05-2021
Austrian Audio kennen we van de innovatieve OC818 microfoon maar ze maken ook hoofdtelefoons. Hun nieuwe H-X65 is een ambitieus model in de hogere prijsklasse ...meer »»
Onopvallend maar met een doorleefde emotionele klank
Merknieuws 01-05-2021
Gebutst en lichtelijk gammel staat ie in de woonkamer, maar hij klinkt geweldig. Dat is de piano die Orchestral Tools op de korrel neemt met hun Patina pianolibrary ...meer »»
300 grooves & fills plus one shot samples van de Koen Herfst drumkit
Merknieuws 01-04-2021
Drummer Koen Herfst en Sandlane studios hebben het ‘Koen Herfst Rock Grooves & Samples Pack’ uitgebracht. Het is een collectie van 300 loops en fills in diverse tempo’s en ‘oneshot ...meer »»
Standalone workstation met ZEN-Core engine
Merknieuws 11-01-2021
Produceren zonder daw en computer kan met allerlei standalone workstations. Roland brengt nu met de kakelverse Verselab MV-1 een interessante 'song production studio' op de markt ...meer »»
betere performance en nieuwe features
Merknieuws 07-01-2021
Audient introduceert de MKII uitvoeringen van hun iD4 en iD14 interfaces. Het uiterlijk is aangepast, ze hebbben een usb-c connecctor en de audioprestaties zijn verbeterd. Tevens introduceert Audient ...meer »»
Custom made in vier smaken
Merknieuws 12-11-2020
Het Nederlandse Ears4U introduceerde onlangs de Stage-serie: vier verschillende custom made in-ears met een uitgesproken sound en een bijna eindeloos aanbod aan finishes. ...meer »»
Verbeterde prestaties, stem export, multiple sidechains en nieuwe plug-ins
Merknieuws 11-11-2020
De elfde van de elfde is een belangrijke dag voor liefhebbers van carnaval, maar dit keer ook voor gebruikers van Cubase. Vandaag komt immers Cubase 11 uit, een nieuwe stap in de evolutie van deze pop ...meer »»