aanmelden
Tama Iron Works microfoonstands voor studio en live
Introductie, brochure en videos
Merknieuws 26-08-2019
Tama staat bekend als fabrikant van drums. Bij de productie van drumstellen is expertise rondom hardware essentieel en precies die kennis en kunde heeft het Japanse Tama ingezet om twee mooie series microfoonstands op de markt te zetten onder de naam Tama Iron Works.
door: Redactie

Tama biedt de keuze tussen de Studio Series en de Tour Series. In deze video introduceert Tama de stands.Studio Series
De Studio Series bevat drie verschillende lengtes in stands. In de specificaties van de Studio Series zie je dat het verschil tussen de kleinste stand en de grootste stand vooral zit in de standaard zelf. De kleine stand heeft namelijk als standaard een zware, ronde gegoten voet met trillingsdempend rubber,  terwijl de grotere stands ijzeren benen met zware trillingsdempende rubberen voeten bevat.

De Studio Series bieden vooral gemak voor het gebruik bij recording, live prestaties, spraakopnames of elke situatie waarin een flexibele, veilige, plaatsing van hoge kwaliteit microfoons nodig is.

Ron DiSilvestro video
Engineer Ron DiSilvestro legt uit waarom hij graag met de Iron Worls microfoonstands werkt: Studio Series boomstand
De MS736LBK ‘low profile telescoping boom stand’ is het paradepaardje van de Iron Works Studio Series. Deze boomstand lijkt op haar zusje, de MS736BK, maar is korter, en daarmee uiterst geschikt voor miking van amps en drums, of andere situaties waarin een lage microfoonpositie vereist is.

Tour Series
De Tour series bevat twee verschillende lengtes in stands. De veelzijdigheid die nodig is voor gebruik bij concerten, toespraken en presentaties. Iron Works Tour boomstands zijn voorzien van de speciaal ontworpen Cast-Grip Tilter, terwijl de Studio Series een Vice-Grip boomtilter heeft.

 

Brochure 
In de als pdf downloadable brochure (klik bovenin de linkerkolom op het pdf icoon) kun je alle ins en outs van deze mircrofoonstands lezen, en alle verkrijgbare types bekijken, evenals de details van de stands. 

Of ga naar de Tama website voor meer informatie. Klik hier.  

Anup Sastry video
Drummer Anup Sastry vertel waarom hij graag de Iron Works stands gebruikt: