aanmelden
RODE organiseert Podcastwedstrijd - meedoen kan tot 16 juni
150.000 dollar aan prijzen!
Merknieuws 18-05-2020
Podcasten is de laatste tijd razend populair geworden. Vorig jaar organiseerde het microfoonmerk RØDE ook al een wereldwijde wedstrijd voor podcastmakers. Deze tweede editie van My RØDE Cast kent maar liefst 150.000 dollar aan prijzen. Je kunt meedoen tot 16 juni 2020.
door: redactie

Podcasts luisteren is leuk, podcasts maken nog leuker! Heb je het nog nooit eerder gedaan, dan is dit een goed moment om over je podcastvrees heen te stappen. Om deel te nemen aan My RØDE Cast wordt van je verwacht dat je een podcast inzendt van 1 tot 2 minuten. Inhoud en vorm staan volledig vrij.
Wel belangrijk: hij moet in het Engels zijn (of Chinees, dat mag ook...).

Meedoen
Meedoen is simpel. Je downloadt het Starterpack met tips en ideeën, freebies van Adobe en gratis samples van soundeffects.com. Alleen dat maakt het al de moeite waard. Daarna maak je je podcast en die uploadt je zoals op de website wordt aangegeven. Klaar!

Prijzen
Er zijn drie soorten prijzenpakketten te winnen: de Major, de Runner Up en de People’s Choice. Elk pakket is flink groot en kan bestaan uit akoestisch materiaal van Primacoustic, microfoonstandaards, vier RØDE microfoons, een RØDECaster Pro podcastmixer, een samplepakket geluidseffecten en veel meer.
De People’s Choice-prijs gaat naar de podcast met de meeste likes, dus daar heb je zelf invloed op!


Klik voor alle precieze info en inschrijving hier!
Succes!

RØDE wordt gedistribueerd door Mafico Pro

De offiële promovideo: