aanmelden
LD Systems DAVE G4X mini-PA's robuust en licht
Met 10, 12, 15 of 18 inch subwoofers
Merknieuws 05-04-2023
Het is de nieuwe generatie Dave mini-PA's van LD Systems. Volgens de fabrikant levert de DAVE G4X-serie meer vermogen met merkbaar minder gewicht. Met het nieuwe, robuustere ontwerp, met duurzame polyurea-coating, zijn de DAVE G4X modellen 10, 12 en 15 elk enkele kilo's lichter dan de vorige serie, waardoor transport en handling veel gemakkelijker zijn.
door: Redactie

Er zijn vier modellen in de serie, waarbij het cijfer 10, 12, 15 of 18 staat voor het formaat van de subwoofer. De staelleitspeakers zijn elk 8 inch. 

'Met het nieuw ontwikkelde 2.1 design vormt de G4X Series een perfect afgestemd, compact systeem met professionele akoestische eigenschappen. Opzetten, aansluiten - en genieten van het geluid!', al dus LD Systems. 

'Daarnaast beschikt de DAVE G4X-serie nu over een geïntegreerde 6-kanaals mixer inclusief reverb, evenals verbeterde connectiviteitsopties zoals Bluetooth® en SPDIF.'
 

6-KANAALS MIXER
Met de ingebouwde 6-kanaalsmixer kunnen microfoons en instrumenten met hoge impedantie tot signalen op lijnniveau en bedrade - of draadloze - spelers aangesloten worden.

GEÏNTEGREERDE EFFECTEN
Een 2-bands EQ en reverb zijn beschikbaar voor kanalen 1 + 2 - elk afzonderlijk instelbaar en met variabele presets (reverb) voor verschillende kamers en omgevingen. Dit geeft zowel instrumenten als zang een professioneel geluid.

DIGITALE INGANGEN
Digitale SPDIF- en Bluetooth-aansluitingen maken de DAVE G4X Series nog veelzijdiger, zodat CD- en MP3-spelers, TV's, smartphones en meer gemakkelijk kunnen worden aangesloten.

GEOPTIMALISEERDE CLUSTERMODUS
Selecteerbare moduspresets geven elke opstelling zijn geoptimaliseerde geluid: een klassieke 2.1 opstelling met twee satellieten links en rechts van de subwoofer, of een storingsvrije clusteropstelling met twee dicht bij elkaar geplaatste satellieten op een T-stand boven de subwoofer. De DAVE G4X kan beide met één druk op de knop!

HOMOGENE DISPERSIE
Het binnenwerk van de DAVE G4X Serie: een combinatie van een nieuwe HF compressiedriver (DAVE 12/15/18), nieuwe waveguides voor de tweeters en woofers zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige dispersie zonder kleuring aan de randen.