aanmelden
Audio technica AT-SB2022
Broodje vinyl
Merknieuws 05-06-2023
In de jaren 80 was het in navolging van de succesvolle Sony Walkman, een opvallende gimmick. Nu vinyl weer een opleving meemaakt is de Sound Burger draagbare platenspeler terug in een nieuwe uitvoering.
door:

Vinyl is weer populair als we de media moeten geloven. De verkoopcijfers zitten inderdaad in de lift– en de productietijd gaat omhoog -, maar vergeleken met streaming stelt het nog weinig voor. Niettemin heeft vinyl weer status en gimmick appeal. Reden voor Audio technica om na een eerdere limited edition nu een ruim verkrijgbare oplage van de AT-SB2022 portable vinylplayer – ook wel bekend als de ‘Sound Burger – uit te brengen. Hij is verkrijgbaar in zwart, wit of rood en een riaa versterker is geïntegreerd.

Met een draagkoordje kun je hem meenemen en hij beschikt over een diverse features die bij het origineel ontbraken; minijack output, bluetooth en usb-c. Verder is het element nieuw en werd de wat labiele motor van het origineel flink aangepakt. Belangrijk is ook dat er nu een accu in zit die 12 uur zou mee gaan. Met een veersysteem blijft de naald op zijn plek en een speciaal plateau absorbeert trillingen.

De Sound Burger in zwart en wit kost €  229,- , de gele uitvoering wordt later deze zomer verwacht.

Meer informatie