aanmelden
Drums & Percussion 29-11-2001
Pearl heeft zijn reeds rijk gevuld gamma uitgebreid met dit "concept"-drumstel, meer bepaald een "two in one" concept. Voorzien van de "muffle heads" (oefenvellen met een vliegenraam-achtige structuur ...meer »»
Drums & Percussion 11-11-2001
Van Pearl kennen we allemaal de topreeks, de Master Series, "all maple shell". Maar ook de SRX reeks, vervaardigd uit mahoniehout en bekend als een betaalbaar drumstel van uitstekende kwaliteit.  ...meer »»
Bass 03-11-2001
Net als in de computerwereld kom je in de muziekwereld tal van anagrammen tegen. Basic, EBU, MIDI en MTD... slechts weinigen weten nog waarvoor deze afkortingen staan. Misschien begint er al een belle ...meer »»
Guitar 27-10-2001
Ik denk dat iedereen in gitaristenland ondertussen wel vertrouwd is met de producten van Line 6... maar er is wederom een nieuwe, interessante telg bijgekomen in de familie...ALGEMEEN Alle produc ...meer »»
Drums & Percussion 24-10-2001
In de reeks Yamaha Compact drums heb je onder meer de Hipgig's met de Rick Marotta Signature en de allernieuwste Al Foster Signature Hipgig Sr., nu wordt de reeks verder uitgebreid met de Manu Katché ...meer »»
Guitar 11-10-2001
We kennen ze al een tijdje die wonderdoosjes die het gesleep van zware versterkers bijna overbodig maken. Het was een ware revolutie toen Line 6 met de POD op de markt kwam. Vandaag de dag zijn e ...meer »»
Bass 03-10-2001
Misschien nog niet bekend bij het grote publiek, maar sinds twee jaar prominent aanwezig op Frankfurt en andere beurzen: Andreas Guitars uit Oostenrijk. Gitaren en basgitaren gebouwd volgens originele ...meer »»
Guitar 26-08-2001
Natuurlijk zullen nogal wat mensen aan iets anders denken bij het lezen van "Black Label", maar bij bassisten (en andere muzikanten) staat deze naam al langer garant voor hoogkwalitatieve effecten, ve ...meer »»