aanmelden
Awards voor beste instrumenten en gear gekozen door internationale pers
Muzieknieuws 07-04-2017
Voor de 18e keer werden tijdens de Musikmesse in Frankfurt de 'mipa Musikmesse International Press Awards' en voor de 4de keer de 'pipa Prolight & Sound International Press Awards' uitgereikt. Meer da ...meer »»
Met productnieuws van Akai, Antelope Audio, Roland, PreSonus, ADAM Audio, RME en meer
Merknieuws 23-01-2017
De NAMM Show in Anaheim, Los Angeles, richt zich als vanouds vooral op alles wat met muziekinstrumenten te maken heeft. De afdeling pro audio en licht is veel en veel kleiner dan die op afdeling Proli ...meer »»
Merknieuws 18-01-2017
LIGHT GEAR Robe SpiiderRecent lanceerde Robe een nieuwe moving head. Meer bepaald een led wash. En niet zo maar eentje, want het zou de krachtigste in zijn klasse moeten zijn. Een wel zeer innovatie ...meer »»
Nieuw muziekplatform zoekt investeerders
Muzieknieuws 22-11-2016
Vijf muziekliefhebbers zijn een veelomvattend muziekplatform aan het ontwikkelen en zoeken aandeelhouders! Via crowdfunding site Symbid kan je al voor 20 euro een aandeel krijgen in dit nieuwe initiat ...meer »»
Pionier in de PA-wereld
Merknieuws 07-11-2016
Zoals Fender een legendarische naam is voor gitaristen, is JBL dat voor iedereen die iets met geluidstechniek te maken heeft. Zonder JBL had de ontwikkeling van PA-systemen en luidsprekers er heel and ...meer »»
Highlights in History
Muzieknieuws 12-10-2016
Op 1 oktober was het precies 70 jaar geleden dat James B. Lansing zijn initalen aan zijn bedrijf JBL meegaf. Vanaf de eerste dag behoorde JBL tot ’s werelds beste merken geluidsapparatuur. We duiken ...meer »»
Gunstige studiomonitoren
Merknieuws 06-10-2016
Met de XR624 en de grotere XR824 brengt Mackie wederom relatief goedkope studiomonitoren uit. Bovendien zien ze er superstrak uit! ...meer »»
Oktober en november in Nederland en België
Merknieuws 30-09-2016
Ableton doet in oktober en november een uitgebreide workshoptour waarin je leert muziek maken met Ableton Live & Push. Productspecialisten van Ableton geven korte, muziekgerichte workshops, waarbij je ...meer »»