aanmelden
Drums & Percussion 30-10-2014
CAJONS  Het mag inmiddels duidelijk zijn dat je met een gewone cajón, gemaakt van een exclusieve houtsoort, niet meer opvalt in de overvolle cajónmarkt. Je moet je onderscheiden, li ...meer »»
Keyboard Instruments 30-10-2014
DIGITAL PIANO  Pianobouwer Kawai heeft het ene goede idee na het andere. De opvolger van de CN 24 is de CN 25, een knap stukje logica! OK, alle gekheid op een stokje, diegenen die de CN 24 al ken ...meer »»
Guitar 29-10-2014
ACOUSTIC GUITAR Kleinere versterkers en effectentoestellen zijn al een hele tijd zeer populair, maar nu volgen ook stilaan de gitaren in “traveler”-vorm. Deze (voornamelijk) akoestisc ...meer »»
Guitar 29-10-2014
ALL-TUBE COMBO Op een nietsvermoedende woensdagvoormiddag gaat plots de bel. Als ik de deur openzwaai, begroet onze vaste pakjesdienst mij naast een muur van kartonnen dozen. De mensen van DV Mar ...meer »»
Bass 01-10-2014
MULTI-EFFECTS PROCESSOR Deze Japanse firma bestaat al een tijdje, of toch sinds ik me mijn eerste muzikale stappen kan herinneren. Zoom is vooral gespecialiseerd in compacte audio- en video-opnam ...meer »»
Drums & Percussion 01-10-2014
DRUMHEADS Soms hoef je helemaal niet zo veel moeite te doen om een nieuw product te verzinnen. Bij Remo haalden ze het velmateriaal van de Smooth White vellen door het productieproces van de Sued ...meer »»
Drums & Percussion 01-10-2014
SNARE DRUMS Ludwig staat bekend om haar klassieke metalen snaredrums. De in Amerika geproduceerde snaredrums zijn echter behoorlijk duur. Nu komt het merk met een in Taiwan gemaakte snaredrum met ...meer »»
Keyboard Instruments 01-10-2014
KEYBOARD  Casio maakt uurwerken, rekenmachines, piano’s en andere elektronische toestellen. Maar op het vlak van de kleine klaviertjes of “keyboards” heeft Casio al lang een ste ...meer »»