aanmelden
Drums & Percussion 27-08-2014
ACOUSTIC DRUMS De Live Custom uit de vorige editie was nog maar net ingepakt of de volgende Yamaha drumset diende zich alweer aan. De Absolute Hybrid Maple is de tweede professionele drumlijn die ...meer »»
Keyboard Instruments 27-08-2014
KEYBOARD AMP Een grote versterker voor keyboard of een relatief compacte geluidsinstallatie? Peavey zelf omschrijft de KB 5 als een “persoonlijke P.A. voor de keyboardspeler”. In iede ...meer »»
Keyboard Instruments 27-08-2014
USB CONTROLLER KEYBOARD  De Korg Taktile is verkrijgbaar in twee versies: met 25 en met 49 toetsen. Hij is de nieuwste telg in de familie van de MIDI-controllers van Korg. We kenden al de Nano en ...meer »»
Bass 25-07-2014
COMBO AMP  Ampeg is al lang een gevestigde waarde op het gebied van basversterkers en speakercabinets. Gaande van de B-15 flip-tops die op vele Stax, Motown en andere studio-opnames te horen zijn ...meer »»
Drums & Percussion 25-07-2014
ACOUSTIC DRUMS Dit is een merk waar je misschien nog niet eerder van hoorde, maar het is vrij zeker dat je wel eens van hun drumstellen hebt gehoord. Sakae maakte namelijk al ruim veertig jaar la ...meer »»
Keyboard Instruments 25-07-2014
MUSIC WORKSTATION Sterk. Een rood “bakje” met een blauwe led die oplicht in het midden van de “R” van KORG wanneer je deze workstation aanzet. Wat een look, dodelijk trend ...meer »»
Guitar 24-07-2014
ACOUSTIC-ELECTRIC GUITAR Hoe hard je er ook tegen probeert te vechten, op een gegeven moment ontwikkel je in elke job een aantal gewoontes. Zo ook met het bespreken van gitaren. Als er een doos a ...meer »»
Guitar 24-07-2014
COMBO AMP FOR ACOUSTIC GUITAR Met goedkope elektrische gitaarversterkers worden we al ettelijke jaren (wat zeggen we, decennia!) bestookt alsof we in een artilleriebombardement van de eerste were ...meer »»