aanmelden
Guitar 08-05-2013
AlhambraDrie nieuwe modellen in de pro-reeksen van Alhambra. De eerste is de José Vilaplana NT met het Torres bracingsysteem. De top is gemaakt van rood Canadees ceder, de zij- en achterkanten ...meer »»
Bass 08-05-2013
 D'AddarioDe nieuwe Balanced Tension-reeks komt er op vraag van gitaristen én bassisten. Het idee achter deze reeks is dat een traditionele snarenset wordt geplaagd door een onevenwichtige ...meer »»
Drums & Percussion 08-05-2013
Nauwelijks twee maanden na de NAMM-beurs verwacht je niet veel nieuwigheden meer in Frankfurt, maar sommige constructeurs hebben toch wat bewaard voor de belangrijkste Europese muziekbeurs. Deze geleg ...meer »»
Keyboard Instruments 08-05-2013
ALESISAlesis heeft al een tijdje de Vortex in zijn gamma, maar daar hebben ze nu toch een update van uitgebracht. We verwelkomen de Alesis Vortex Wireless. Dit is dus een draadloze ‘keytar&rsquo ...meer »»
Bass 06-04-2013
BASS AMPLIFIER & CABINETS  Made in the USA. En ze zijn weer terug! De high end Eden versterkers en cabinets. Misschien niet zo gekend bij de jongere bassisten onder ons, maar een naam di ...meer »»
Drums & Percussion 06-04-2013
ACOUSTIC DRUMS  Toen de gebroeders Ludwig begin vorige eeuw het eerste basdrumpedaal met veer uitvonden (zoals we het vandaag nog kennen), konden ze waarschijnlijk niet vermoeden dat Ludwig ...meer »»
Drums & Percussion 06-04-2013
ACOUSTIC TO ELECTRONIC DRUMHEADS  In ons Pearl E-Pro Live artikel van MMM nr. 270 van juni 2011 maakten we reeds kennis met de nieuwe Tru-Track Heads van Pearl. We verwijzen dan ook naar dit ...meer »»
Keyboard Instruments 06-04-2013
MONOPHONIC ANALOG SYNTHESIZER  Korg is een merk dat zich al decennia lang keer op keer bewijst en overtreft. Het is bijzonder innovatief op ontwikkelingsvlak en tegelijkertijd blijft het zij ...meer »»