aanmelden
Guitar 11-01-2004
Tegenwoordig domineren de Amerikaanse en Engelse bedrijven de gitaarmarkt meer dan ooit: Fender, Gibson, Line6, Tom Anderson, PRS, Marshall ... De lijst lijkt eindeloos. Wat ook opvalt is dat blijkbaa ...meer »»
Tests 00-00-2004
PREVIEW "LEGATO SPELEN... Zoals ik reeds eerder beschreef, kun je legato spelen vergelijken met wandelen. ... ... Het verplaatsen zelf gebeurt door onze benen te bewegen en bij elke pas op één ...meer »»
Guitar 10-12-2003
We worden de laatste tijd bij Meet Music overstelpt door digitale apparaten. Bekijk de recentste afleveringen maar eens : de Vox Valvetronics, de Zoom Fire-30, de Line6 Flextone III, … Je zou bijna d ...meer »»
Drums & Percussion 08-12-2003
Het Duitse vakmanschap van de Sonor percussie instrumenten vindt zijn oorsprong in 1875. Het bekende handelsmerk van de 2 mallets is door iedereen hoog gewaardeerd want staat sinds jaar en dag voor de ...meer »»
Bass 07-12-2003
Peavey, alom bekend van zijn PA-materiaal en zanginstallaties, heeft een massa van producten in zijn assortiment gaande van DJ materiaal, gitaren, bassen, versterkers, drums, micros tot T-shirts en pe ...meer »»
Guitar 03-12-2003
Gitaristen zijn altijd al een conservatief volkje geweest. Van zodra er innovaties gebeuren op het gebied van hun instrument, worden deze steeds met argusogen bekeken. Toch probeert Garrison hier het ...meer »»
Keyboard Instruments 01-12-2003
Het moet een jaar of acht geleden zijn geweest dat de muziekindustrie werd geconfronteerd met een ware heropwaardering van analoge synthesizers. Deze revival had tot gevolg dat bijvoorbeeld een Moog P ...meer »»
Drums & Percussion 18-11-2003
Bij Yamaha was voorheen de YD Serie bekend als instapmodel voor de beginnende drummer. YD drums zijn intussen niet meer verkrijgbaar en de opvolger is de naar de "Japanese Donder God" of "Rydeen" gedo ...meer »»