aanmelden
Guitar 17-11-2003
Tascam is nu niet direct een bedrijf dat bekend staat voor z'n gitaarproducten. We vinden deze naam echter wel veel terug in studio's op allerlei opname-materiaal. Mixers, mulitracks, consoles, conver ...meer »»
Guitar 16-11-2003
Zoals mijn collega Peter De Paepe een tijdje geleden al zei, digitale versterkers zijn niets nieuws meer. De gitaristen onder ons die nog nooit de naam Line6 hebben gehoord, dienen dringend hun oren t ...meer »»
Guitar 15-11-2003
De laatste jaren schieten nieuwe gitaarbedrijven als paddestoelen uit de grond. Nieuwe merken, nieuwe ideeën en nieuwe uitvoeringen geven de gitarist van tegenwoordig een ruim aanbod waar iedereen on ...meer »»
Bass 15-10-2003
Zowel op het gebied van versterkingsapparatuur, mengtafels, Dj-gear, microfoons, lichtapparatuur als instrumentenversterkers heeft Behringer een reputatie kunnen opbouwen die hun filosofie weerspiegel ...meer »»
Keyboard Instruments 14-10-2003
Wanneer in professionele muziekmiddens de naam CASIO valt, gaat dit meestal gepaard met het (onterecht) fronsen van de wenkbrauwen. Hoewel deze fabrikant in het verleden ook al "high-end" apparatuur o ...meer »»
Drums & Percussion 13-10-2003
Het werd tijd om even te bekijken wat er zoal voor nieuws onder de zon is bij deze gigant onder de cimbalen producenten. Je las het reeds in ons Winter Namm 2003 artikel van februari jl., de Dimension ...meer »»
Guitar 01-10-2003
De naam Zoom staat ondertussen al 20 jaar lang bekend omwille van z'n effecten. Dit Japanse bedrijf ontwikkelt ook producten voor andere instrumenten en studio's, maar het is ons vooral om de gitaarpr ...meer »»
Bass 23-09-2003
Wie reeds de kans kreeg om een product van EBS uit te testen of wie er een bezit weet dat hij van dit merk enkel topkwaliteit mag verwachten. De pedaaltjes genieten grote waardering en ook de versterk ...meer »»