aanmelden
Keyboard Instruments 29-05-2003
Wie had begin jaren zeventig kunnen voorspellen wat een legendarisch instrument de "Minimoog" ooit zou worden. Of in 1983, welke stempel Yamahas DX7 zou drukken op het geluid van de popmuzie ...meer »»
Drums & Percussion 25-05-2003
Drumvellen en drumstokken zijn voor dummers wat snaren zijn voor een gitarist. Een degelijk drumstel kan meegaan "for a lifetime", maar stokken en vellen dien je daarentegen regelmatig te vervangen. V ...meer »»
Guitar 12-05-2003
Dit hoor ik zo vaak zeggen : “ Ja, deze versterker kan werkelijk alles maar ik hoef al die toeters en bellen niet en het is trouwens veel te ingewikkeld voor mij ! “ Ik kan het me natuurli ...meer »»
Guitar 27-04-2003
Al wie ooit Robert Godin en de zijnen aan het werk heeft gezien op Eén van z'n road-shows, weet dat deze man leeft voor z'n werk, namelijk gitaren uitdenken, bouwen, produceren en verkopen. Het einde ...meer »»
Guitar 20-04-2003
Line 6 weet ons steeds opnieuw te verbazen. Het begon allemaal met software onder de naam Ampfarm. Deze werd door alle studio’s over de ganse wereld gretig gebruikt, en het duurde dan ook niet l ...meer »»
Drums & Percussion 14-04-2003
Een paar jaar terug kwam Pearl op de proppen met zijn nieuwe toplijn, de "Masterworks". Het betreft hier een volkomen Custom (lees "U vraagt, wij draaien") en handgemaakte reeks. J ...meer »»
Keyboard Instruments 05-04-2003
Yamaha kondigt de nieuwste telg van zijn S-klasse aan als zijnde "just what you need, nothing you dont". Al het lekkers uit de MOTIF workstations verpakt in een zeer draagbare 88 toetsen ver ...meer »»
Guitar 25-03-2003
Het moet zo ongeveer op het einde van de zeventiger jaren geweest zijn dat ik voor het eerst het merk Crate tegenkwam in het gerenommeerde tijdschrift Guitar Player. Deze versterkers sprongen direct i ...meer »»