aanmelden
Bass 28-12-2001
Als uittester van nieuwe instrumenten heb je zo je verlanglijstje... Je kan dan contact opnemen met de verdeler of je kan gewoon het lot laten meespelen. Eerder toevallig was ik overlaatst op een avon ...meer »»
Drums & Percussion 10-12-2001
Nieuw voor invoerder JICmusic die onder meer Gretschgitaren, mondharmonica's, piano's en blaasinstrumenten verdeelt, zijn de Peace "instapmodel"- drumstellen. Laat er geen twijfel over bestaan, het ga ...meer »»
Keyboard Instruments 08-12-2001
De pRP7 van GEM is, als je afgaat op het prijskaartje, eigenlijk een instapmodel... maar voor de rest hoort deze piano helemaal niet in deze categorie thuis, als je begrijpt wat ik bedoel! ALGEME ...meer »»
Guitar 07-12-2001
Toen ik dit donkerblauwe kastje uit de verpakking haalde dacht ik meteen: "Oh nee, weer zo'n apparaat". Er zijn ondertussen al een heleboel soortgelijke dingen op de markt, denk maar aan Johnson's J-S ...meer »»
Drums & Percussion 29-11-2001
Pearl heeft zijn reeds rijk gevuld gamma uitgebreid met dit "concept"-drumstel, meer bepaald een "two in one" concept. Voorzien van de "muffle heads" (oefenvellen met een vliegenraam-achtige structuur ...meer »»
Drums & Percussion 11-11-2001
Van Pearl kennen we allemaal de topreeks, de Master Series, "all maple shell". Maar ook de SRX reeks, vervaardigd uit mahoniehout en bekend als een betaalbaar drumstel van uitstekende kwaliteit.  ...meer »»
Bass 03-11-2001
Net als in de computerwereld kom je in de muziekwereld tal van anagrammen tegen. Basic, EBU, MIDI en MTD... slechts weinigen weten nog waarvoor deze afkortingen staan. Misschien begint er al een belle ...meer »»
Guitar 27-10-2001
Ik denk dat iedereen in gitaristenland ondertussen wel vertrouwd is met de producten van Line 6... maar er is wederom een nieuwe, interessante telg bijgekomen in de familie...ALGEMEEN Alle produc ...meer »»