aanmelden
Drums & Percussion 18-12-2002
We vermelden reeds in ons april nummer het behalen van de "Nr One Outstanding Cymbal - 2002 award" van de internationale media op de Frankfurt Musikmesse, door de HHX Evolution Serie, terwijl reeds in ...meer »»
Guitar 11-12-2002
Toen Jim Marshall de eerste stappen zette met de bouw van zijn versterker wist hij waarschijnlijk niet dat hij toen "rock" geschiedenis aan het schrijven was. Eerlijkheidshalve dient vermeld ...meer »»
Drums & Percussion 19-11-2002
Sticks bestaande uit samengebundelde "deuvels" (dunne stokjes of houten pinnen) zijn intussen al geruime tijd op de markt en zijn in de (drummers-)volksmond beter bekend als "hotrods", naar de benamin ...meer »»
Bass 11-11-2002
Elke ervaren bassist is vertrouwd met de degelijkheid van de SWR producten. Van de LA series, Acoustic Series, Workingman's Series tot de Custom Pro Specialist (met Big Bertha en Henry the 8x8) en de ...meer »»
Guitar 03-11-2002
Godin is een Canadese firma die al een tijdje aan een "vernieuwende" weg timmert in zijn ateliers in New Hampshire. We kennen ze vooral van hun akoestisch-elektrische gitaren en van gitaren die uitger ...meer »»
Drums & Percussion 28-10-2002
Drummers van vandaag worden verwend. Ik denk dat een vergelijking met de automobilist volledig opgaat: worden er tegenwoordig nog "slechte" autos gemaakt? Ik denk het niet. En zelfs de inscriptie op d ...meer »»
Guitar 16-10-2002
Ik heb altijd al een boon gehad voor de producten van Hughes & Kettner, zelfs hun transistorversterkers klonken naar mijn bescheiden mening beter dan de rest van het transistorversterkerveld. De l ...meer »»
Bass 11-10-2002
Behringer, alom geroemd voor zijn spitstechnologische ontwikkelingen binnen de pro audio industrie met producten zoals de V-Amp en de DDX3216, maakt nu ook basversterkers en voor velen is dat een verr ...meer »»