aanmelden

Prosoundlight.net shop

De nieuwste editie in de bus? Een jaarabonnement met welkomstcadeau? Onze aanbieding: een jaarabonnement met introductiekorting voor € 21,50. Dat is 25% korting op de winkelprijs! Klik op 'Jaarabonnement met introductiekorting'! Of kies voor een van de andere opties.

Pro Sound & Light is een gratis online magazine gewordenGegevens/betalingsplichtige

voornaam
achternaam
adres
postcode
plaats*
land*
tel
e-mail*

Gegevens/betalingsplichtige

voornaam
achternaam
adres
postcode
plaats*
land*
tel
e-mail*
Ik wil ook graag de nieuwsbrief ontvangen.

Betaalwijze

Ik wacht met betalen tot ik een acceptgiro heb ontvangen.
Ik wacht met betalen tot ik een acceptgiro heb ontvangen.
Machtiging, alleen voor Nederlandse betaalrekeningen. Hierbij machtig ik Keijser 18 Mediaproducties BV het bedrag eenmalig van mijn rekening af te schrijven. Ik vul hieronder mijn IBAN rekeningnummer in.
IBAN rekeningnummer
Vergeet niet een welkomstcadeau te kiezen.
versturen

Hartelijk dank voor jouw bestelling!

We hebben je bestelling ontvangen en zullen deze op de kortst mogelijke termijn aan je toesturen.