aanmelden
Keymusic Nederland failliet - hoop op doorstart
Winkels Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven failliet verklaard
Muzieknieuws 19-06-2019
Gisteren, 18 juni 2019, zijn de winkels van Keymusic Nederland failliet verklaard. Althans een aantal ervan, te weten Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. De franchisenemers in Groningen, Leeuwarden, Apeldoorn en Amsterdam blijven buiten schot, aldus de curator. Alle 8 winkels in Nederland blijven vooralsnog gewoon open. En sowieso zijn alle winkels in België niét betrokken bij het faillisement.  
door: Redactie

Keymusic is een keten muziekwinkels voortgekomen uit de winkel in Sint-Niklaas, waar de huidige mede-eigenaar van Keymusic België Francky Dedeyne de scepter zwaait. In de laatste tien jaar verwierf Keymusic België tal van Nederlandse muziekwinkels, zodat het aantal uiteindelijk op 18 kwam, inclusief de 10 Belgische muziekwinkels.

De winkels in Rotterdam (voorheen Feedback), Den Haag (voorheen Rock Palace), Utrecht (voorheen Feedback Utrecht) en Eindhoven (voorheen Feedback Eindhoven) zijn failliet verklaard.

Volgens de curator zijn de winkels op zoek naar de mogelijkheden van een doorstart. Tot die tijd blijven de winkels gewoon open. Goed om te weten: mocht het toch mis gaan op den duur dan heb je gewoon fabrieksgarantie, voegt de curator toe.

De curator wil voor eind juli duidelijkheid hebben over de mogelijkheden van een doorstart. We zullen de ontwikkelingen nauwgezet volgen. 

Redacties Musicmaker, Gitarist, Slagwerkkrant, De Bassist, Interface, Meet Music, Pro Sound & Light.


De winkels in België zijn niet betrokken bij het faillisement en gaan dus als vanouds gewoon door. 

 
Keymusic in Sint-Niklaas