aanmelden
Native Instruments KOMPLETE Your Studio ACTIE
Amptec presenteert een win your money back actie met interfaces en een controller
Merknieuws 02-05-2019
De distributeur van Native Instruments ontketent een grote actie: koop tussen nu en 30 juni een KOMPLETE AUDIO 1, KOMPLETE AUDIO 2 of een KOMPLETE KONTROL M32 pakket en win je aankoopbedrag terug! Elke deelnemende dealer selecteert per product één winnaar! Check hieronder alle informatie over de actie en de producten, inclusief demovideo's, plus natuurlijk de lijst van deelnemende dealers!  
door: Redactie

Iedere deelnemende dealer selecteert namelijk onder zijn kopers per product (KOMPLETE AUDIO 1, KOMPLETE AUDIO 2 en KONTROL M32) één gelukkige winnaar, die zijn of haar aankoopbedrag terugwint.

De winnaars van de KOMPLETE Your Studio actie zullen op 01-07-2019 via de website en social media kanalen van de deelnemende dealers bekend worden gemaakt.

Houd dus de website en social media pagina’s van de dealer waar jij jouw KOMPLETE product gekocht hebt in de gaten om te zien of jij gewonnen hebt.

Deze actie is een initiatief van Amptec Distribution, Benelux distributeur van Native Instruments, en is daarom alleen beschikbaar via onderstaande Benelux dealers:

Deelnemende dealers

Let dus op dat je jouw KOMPLETE product bij een deelnemende dealer aanschaft.

Deze Komplete producten van Native Instruments werden op de NAMM 2019 gepresenteerd en zijn nu dus leverbaar, inclusief de kans dus dat je je aankoopbedrag retour krijgt. 

Komplete Kontrol M32 
De Native Instruments Komplete Kontrol M32 is een uiterst compacte midikeyboardcontroller afgestemd op Komplete Kontrol software. Hij heeft 32 synth action-toetsen, 2 touch strips links naast de toetsen, 8 touch-sensitive draaiknoppen, een push controller, een klein display en nog een reeks drukknoppen. Je krijgt er natuurlijk ook een fraai pakket software bij: Maschine Essentials, Ableton Live 10 Lite, Monark, Reaktor Prism en Scarbee Mark 1. De M32 wordt via usb2.0 op de computer aangesloten en er is een pedaalingang. 

Komplete Audio 1 en 2
De Komplete Audio 1 en 2 usb-interfaces zijn allebei zeer betaalbaar en grotendeels vergelijkbaar. Komplete Audio 1 heeft een xlr-mic-input met fantoomvoeding en gainregelaar en een jack voor line of gitaar. Er is een hoofdtelefoonaansluiting en line-out via tulp, beide met een eigen volumeknop. De lekker grote mastervolumeknop zit bovenop met daarnaast twee ledbars. Komplete Audio 2 heeft twee combi-inputs voor mic, line en instrument, ook weer met fantoomvoeding en gainregelaar. Voor de outputs worden hier jacks gebruikt. De overige features en de behuizing zijn identiek aan de Audio 1. Bij beide interfaces zit een softwarepakket met: Replika, Solid Bus Comp, Phasis, Monark, Maschine Essentials (volledige Maschine software met beperkte Factory Library) en Ableton Live 10 Lite. Amptec Distribution

Volg Amptec Distribution op Instagram (@amptec_distribution) en Facebook (@AmptecDistribution) voor meer promoties en het laatste nieuws over onder meer ADAM Audio, API, Avid, Bitwig, Moog, Native Instruments en RME.

Klik hier het volledige aanbod aan merken van Amptec Distribution.