aanmelden
Keyboard Instruments 29-11-2013
STAGE PIANO Het aanbod van de zogenaamde stage- piano’s is vandaag de dag ongelooflijk aan het boomen. Ieder zichzelf respecterend pianomerk is al sinds een tijdje mee op de kar gesprongen ...meer »»
Drums & Percussion 30-10-2013
CYMBALS  Paiste is één van de grootste spelers op de cimbalenmarkt en hoewel ze al ongeveer honderd jaar cimbalen maken, hebben ze toch de reputatie van een redelijk jong bedri ...meer »»
Keyboard Instruments 30-10-2013
ANALOGUE SYNTHESIZER MODULES   Korg staat al jaren mee aan de wereldtop als fabrikant van elektronische muziekinstrumenten. Met producten als de MS-20, Mono- Poly, M1, Triton, MicroKorg ...meer »»
Guitar 28-10-2013
 CLASSICAL ACOUSTIC GUITAR InleidingEen nieuw schooljaar brengt ook altijd de start van het muzikale academiejaar met zich mee. Elk jaar opnieuw stromen hopen verse gitaarleerlingen de gitaa ...meer »»
Guitar 28-10-2013
STOMPBOX EFFECT  InleidingHet afwerken van een beursverslag, zoals we elk jaar doen voor de NAMM of de Frankfurt Messe, is doorgaans een zware en vrij repetitieve taak. Tonnen informatie worden j ...meer »»
Bass 28-10-2013
PREAMP DI PEDAL   Bij de fabrikanten van basversterkers en speakers geldt er de laatste jaren een nieuwe regel: klein, kleiner, kleinst of compact, compacter, compactst. Gedaan met zeul ...meer »»
Guitar 07-10-2013
ACOUSTIC GUITAR  De maandelijkse deadline was reeds verstreken toen er toch nog een gitaar op onze drempel belandde. Van het eerste ogenblik dat de kist openging, werd er echter niet aan get ...meer »»
Guitar 07-10-2013
ACOUSTIC GUITAR AMPLIFIER  InleidingHet is weeral een hele tijd geleden dat we nog iets hoorden van de Zwitserse akoestische specialist Schertler. We zagen reeds hun grote versterkers (Unico ...meer »»