aanmelden
Guitar 07-10-2013
POLYPHONIC GUITAR TUNER De Pitchblack Poly is een nieuwe polyfone tuner van Korg, dé specialist bij uitstek wat betreft stem-apparaten. Het merk heeft natuurlijk al een breed gamma aan tun ...meer »»
Bass 07-10-2013
COMBO BASS AMP  De zomer is jammer genoeg voorbij, regen en wind zijn weer van de partij! Het is terug tijd om wat warmere kleding uit de kast te halen en je binnenshuis te verschansen. De i ...meer »»
Drums & Percussion 07-10-2013
DJEMBE, TIMBAU, TUBANO   AlgemeenNaast het professionele muziekcircuit kennen we bij ons ook een boeiend verenigingsleven. De set trommels van Remo die we vandaag bespreken, zijn op die mark ...meer »»
Keyboard Instruments 07-10-2013
SILENT PIANO MODULE & GRAND PIANO APPARATUS  In deze editie zal je geen piano of keyboard review aantreffen! We gaan het ditmaal hebben over enkele zaken die weliswaar te maken hebben me ...meer »»
Guitar 04-09-2013
ACOUSTIC GUITAR Inleiding Een tijdje geleden kregen we een eerste akoestische gitaar van James Neligan aangeleverd. Een kennismaking en een positieve review later, kregen we het bericht dat ...meer »»
Guitar 04-09-2013
ELECTRIC GUITAR Inleiding Tijdens de MusikMesse ontvingen we van ESP het nieuws dat er een “re-branding” zat aan te komen. Ze wilden een duidelijk onderscheid maken tussen hun hy ...meer »»
Bass 04-09-2013
BASS AMP HEAD Het is al een tijdje geleden dat we nog iets getest hebben van Tech 21, maar eindelijk is het weer zover. En dan krijg ik nog iets wat in beperkte oplage uit de private stock komt. ...meer »»
Drums & Percussion 04-09-2013
DYNAMIC PERCUSSION SYNTHESIZER  Het merk Korg kennen we vandaag de dag vooral van de digitale piano’s, synthesizers, stemapparaten en metronooms. Kortom, alles wat de hedendaagse muzik ...meer »»