aanmelden
Guitar 29-11-2012
accoustic guitar    INLEIDINGEr passeert zelden of nooit een volledig jaar zonder dat er een nieuwe Alhambra-gitaar wordt geleverd. En sommige tradities houden we graag in stand! Het sl ...meer »»
Guitar 29-11-2012
Electric Guitar    INLEIDINGTijdens de vorige Frankfurt Messe stelde Godin een aantal nieuwe gitaren voor. Het model dat veruit de meeste aandacht trok, was de Godin 5th Avenue Uptown G ...meer »»
Guitar 29-11-2012
EFFECT PEDALS  Vandaag heb ik zes effectpedaaltjes van het Duitse merk Palmer op de testbank liggen. Duitse merken staan bekend voor hun degelijkheid, maar is dit ook het geval bij deze peda ...meer »»
Drums & Percussion 29-11-2012
Drum Synthesizer Scandinavië staat bij het grote puliek vooral bekend om zijn natuur, het poollicht, sauna’s, figuren als Pippi Lankous en muzikale grootheden als Edvard Grieg, ABBA, R ...meer »»
Keyboard Instruments 29-11-2012
USB KEYBOARD CONTROLLER Het is al een tijdje duidelijk dat de iPad steeds belangrijker en nuttiger aan het worden is binnen de muziekwereld. Zowel op als naast het podium zie je ze opduiken, telk ...meer »»
Drums & Percussion 07-11-2012
CAJON   Algemeen  Nog niet zo lang geleden bespraken we in dit blad enkele cajons van De Gregorio. Alledrie de cajons, de Kiyo, de Chanela en de Yaqui, kwamen zeer positief uit de test. ...meer »»
Keyboard Instruments 07-11-2012
Digital Piano  Een aantal dagen geleden werd ik weer gecontacteerd om af te zakken naar het verre Ruiselede om een nieuwe digitale piano te testen. Ditmaal geen Kawai zoals gewoonlijk, maar ...meer »»
Guitar 06-11-2012
12-string accoustic guitar  INLEIDING Het is al een eeuwigheid geleden dat we nog eens een 12-string zagen voorbijkomen op de redactie. Tijdens de zomermaanden en de vele kampvuurversies van ...meer »»