aanmelden
Bass 06-11-2012
BASS GUITAR  Indonesië is in het verre Oosten het nieuwe Mekka voor de productie van muziekinstrumenten. Deze SUB bas van Sterling is daarop ook geen uitzondering. In de novembereditie ...meer »»
Guitar 02-10-2012
Electric Guitars   INLEIDINGIk herinner me nog goed hoe ik naar PRS gitaren opkeek toen ik als gitarist nog in mijn kinderschoenen stond. Van alle gitaarmerken die ik in de verschillende git ...meer »»
Guitar 02-10-2012
Educational Guitar Game  Toen ik de vraag kreeg om een PS3/XBox 360 Game te testen, dacht ik: “hallo, ik schrijf toch voor Meet Music Magazine, niet voor GamePro of PCGame magazine&rdq ...meer »»
Drums & Percussion 02-10-2012
Accoustic Drums  Het is even geleden dat we nog eens een beginnersset onder de loep namen. Ludwig heeft uitstekende ‘Student Level’ drums. Zo staan er enkele prima klinkende exemplare ...meer »»
Keyboard Instruments 02-10-2012
Digital Piano De gloednieuwe Kawai ES7 is de volgende digitale piano die aan een grondige review zal worden blootgesteld. De ES7 hoort thuis in het Portable segment, waarbij vooral gemikt wordt o ...meer »»
Guitar 24-08-2012
Guitar Amplifier    INLEIDINGEnige tijd geleden streek Paul Reed Smith zelf neer in onze contreien voor de Benelux PRS Experience Day in Bunnik. Smith trakteerde het opgekomen publiek o ...meer »»
Bass 24-08-2012
BASS GUITARS  Een persoonlijke primeur: dit mijn eerste test van een Cort voor Meet Music! Wel heb ik zelf twee Cort bassen in mijn collectie staan, dus dit is niet de eerste keer dat ik een ...meer »»
Drums & Percussion 24-08-2012
HARDWARE  Sinds de viering van het honderdjarige bestaan van dit legendarische drummerk, nu drie jaar terug, viel er reeds heel wat nieuws te rapen. We tellen vandaag niet minder dan negen Ludwig ...meer »»