aanmelden
Bass 01-09-2011
bass guitar De beurzen zijn weer voorbij en de nieuwigheden beginnen op de redactie binnen te sijpelen. Er was weer veel nieuws onder de zon bij de heren van Ibanez. Dit merk draagt vernieuwing a ...meer »»
Guitar 01-09-2011
acoustic guitar De wereld van akoestische gitaristen lijkt in sommige opzichten sterk op die van de elektrische gitaristen: je hebt conservatieve en progressieve gitaristen. De conservatie gitari ...meer »»
Guitar 01-09-2011
electric guitars In het vorige artikel (MMM 268 van april jl.) bespraken we reeds twee van de goedkoopste modellen uit de Samick JTR reeks. De algemene conclusie was positief, dus waarom geen twe ...meer »»
Guitar 01-09-2011
trainer / recorders De uitzonderingen bevestigen de regel zegt men, en zo kwam het dat er mij een vergeleken met wat ik gewoon ben piepklein pakje werd afgeleverd met daarin het testmateriaal voo ...meer »»
Drums & Percussion 01-09-2011
Shell kit Vorig jaar werd tijdens de Namm Show het tipje van de sluier omtrent deze nieuwe high-end series drums opgelicht. Ik vond in die periode prompt heel wat nieuwsgierige vragen terug van L ...meer »»
Drums & Percussion 01-09-2011
electronic drums Het is best geruime tijd stil geweest bij Pearl in het elektronische drum segment. Mijn Pearl DRX-1 elektronische set kocht ik ergens midden jaren 80. Tot grote ergernis van mijn ...meer »»
Keyboard Instruments 01-09-2011
Midi-controller/keyboard  Sinds de opkomst van de home recording studios is de markt van de MIDI-controllers/keyboards enorm groot geworden en daardoor, spijtig genoeg, ook wel verzadigd geraakt. ...meer »»
Guitar 01-09-2011
capo pedal Het is al weer anderhalf jaar geleden dat we de Morpheus Droptune mochten uitproberen, en ook meteen de hemel in prezen. De razendsnelle polyfone tracking was een wereldprimeur, en men ...meer »»