aanmelden
Drums & Percussion 02-09-2011
bass drumhead  Drums dempers, muffling, tape etc voor de een is het not done voor de ander ontontbeerlijk. Ik schat dat vele pop-, rock-, allround- en aanverwante drummers het met mij eens zullen ...meer »»
Keyboard Instruments 02-09-2011
digital piano  Toen mij werd gevraagd om de nieuwe Kawai CN33 te reviewen, twijfelde ik geen moment en vertrok richting Pianos Maene in Ruiselede. Een perfecte plek om urenlang te vertoeven en de ...meer »»
Guitar 02-09-2011
acoustic GUITAR Het is een jaarlijks terugkerende frustratie: je loopt rond op de Musikmesse in Frankfurt (of als je geluk hebt, de Namm in Los Angeles) en je ziet al die prachtige nieuwe spullen ...meer »»
Guitar 02-09-2011
electric guitars Enkele jaren geleden, 2008 als ik het mij nog goed herinner, bracht Vox zijn eerste gitaar uit. De reacties over de instrumenten was unaniem positief, behalve over de prijs. Deze ...meer »»
Guitar 02-09-2011
tuners & metronomes Korg Tuners, wie kent ze niet? Gaande van de grote racktuners die door zowat alle professionele gitaristen gebruikt worden (of werden) tot de supercompacte clip-on tuners, het ...meer »»
Bass 02-09-2011
portable bass amplifiers Het moet zon goede tien jaar geleden zijn dat Roland de eerste cube bass combotjes op de markt bracht. Een heruitgave eigenlijk van het oude gele Roland cube combotjes da ...meer »»
Drums & Percussion 02-09-2011
drum kit We lazen reeds in ons Namm-verslag eerder dit jaar dat er heel wat nieuws te beleven viel in het Sonor segment. Zo werden de vroegere Force Series vervangen door niet minder dan 5 nieuwe ...meer »»
Keyboard Instruments 02-09-2011
stage piano Kurzweil is zon merk dat iedereen kent, maar tegelijkertijd ook niet kent. Op de jaarlijkse muziekbeurzen zoals de Namm en de Musikmesse is het altijd aanwezig met een niet te ondersc ...meer »»