aanmelden
Guitar 23-09-2004
InleidingSinds de introductie van piezo-systemen, waarmee elektrische gitaristen ook een zeer geloofwaardige akoestische sound kunnen verkrijgen, vind je bij zowat elk merk een serie waar deze optie v ...meer »»
Bass 23-09-2004
Na de BC 300 reeks basgitaren die we in MMM182 bespraken, krijgen we nu drie versterkers van duizendpoot Stagg. Voor wie een regelmatige lezer is van dit magazine is Stagg voorstellen overbodig. Voor ...meer »»
Drums & Percussion 23-09-2004
Net onder de Starclassic Maple en Starclassic Performer, Tama's toplijn, vind je de Rockstar Custom reeks. De Starclassic Performer EFX kennen we reeds, en zo is er nu ook de Rockstar Custom EFX, met ...meer »»
Guitar 22-09-2004
Effectenfabrikant Digitech is al jaren actief in de gitaarsector. Een van de kenmerken van het bedrijf is het geloof in digitale effecten, wat ook uit de naam blijkt. We zagen eerder al enkele duurder ...meer »»
Guitar 22-09-2004
InleidingToen enkele weken geleden een opgewonden eindredacteur mij opbelde en me vroeg ‘of ik niet tijd had om even langs te komen’, wist ik dat het zover was: een van de prototypes van d ...meer »»
Keyboard Instruments 21-09-2004
Revolutie! Is het een synth? Is het een workstation? Is het een sampler? Is het een DAW? Kan je er je mail mee checken? Eén antwoord op al deze vragen: ja! De Neko64 van Openlabs is alles wat je maar ...meer »»
Keyboard Instruments 21-09-2004
Klassiek. Een term die in de muziek een zware lading dekt. En afhankelijk van het ingenomen standpunt wordt er een engere of ruimere betekenis aan gegeven, zo bv. de westerse muziekstijl van de 18e ee ...meer »»
Guitar 14-05-2004
Deze maand heb ik een primeur aan de haak geslagen: de eerste nylon-string ooit in Meet Music (volgens onze hoofdredacteur tenminste)! Tevens gaat het om een merk waar de meesten onder jullie waarschi ...meer »»