aanmelden
Drums & Percussion 09-05-2004
In het uitgebreide drum assortiment van Yamaha richten we dit keer de spotlight op de Oak Custom. Reden is o.a. het wat vernieuwd design (spanblokjes) van deze populaire reeks van "top-level drums aan ...meer »»
Bass 07-05-2004
De Musicman Stingray is een van de favorieten onder bassisten, niet verwonderlijk als je weet dat Leo Fender dit instrument hielp ontwerpen. Als je te maken hebt met een instrument, (mee) ontworpen do ...meer »»
Guitar 06-05-2004
Mensen die geregeld dit blad ter hand nemen herinneren zich waarschijnlijk nog wel dat we een tijdje geleden al enkele gitaren van Lag bespraken. Het ging toen om 2 elektrische modellen: de Roxane en ...meer »»
Guitar 05-05-2004
Nog nooit gehoord van George Dennis? Wees gerust, je bent niet de enige. Misschien zit het er voor wat tussen dan het om een Tchechisch bedrijfje gaat. Ze maken reeds een tiental jaren versterkers en ...meer »»
Drums & Percussion 03-05-2004
Drum Collective is een nieuwe speler op de drum markt. Maar stellen dat het het om een "nieuwkomer" gaat is wellicht wat te eenvoudig.Dit drummerk is immers ontstaan na ruim 72 jaar ervaring en samenw ...meer »»
Keyboard Instruments 10-04-2004
Wanneer we de evolutie op synthesizergebied van de jongste jaren overlopen, dan zien we dat er vooral veel gebeurd is qua software, zeg maar virtuele synth's in de vorm van plugs in bij computerprogra ...meer »»
Bass 09-04-2004
Het gamma van Stagg lijkt eindeloos: accessoires en kabels voor allerlei instrumenten, drums, percussie, gitaren, bassen, blaasinstrumenten, opnamemateriaal, er bestaan zelfs violen onder de naam Stag ...meer »»
Drums & Percussion 07-04-2004
Met het Thai Sticks artikel uit MMM165, september 2002, publiceerde we reeds een testverslag van producten van deze stokken gigant. Recent ontvingen wij van de importeur echter enkele nieuwigheden, di ...meer »»