aanmelden
Keyboard Instruments 29-02-2012
 AKAI PROFESSIONAL Akai stelde de nieuwe MAX49 voor, een USB/MIDI/CV keyboard controller die inspeelt op alle noden van hedendaagse producers. We kunnen er ongeveer alle MIDI of Control Voltage h ...meer »»
Guitar 08-01-2012
TUBE COMBO AMP Al zouden de naam en het logo het misschien doen vermoeden, deze review gaat niet over het stoere Disney hondje. Bolt is een nieuw merk dat werd voorgesteld op de Winter NAMM vorig ...meer »»
Keyboard Instruments 08-01-2012
workstation Korg bracht een aantal jaren geleden het gekende werkpaard OASYS uit. Op alle vlakken was dit een uiterst krachtig workstation keyboard dat een ongelooflijke prestatie neerzette. Tijd ...meer »»
Drums & Percussion 08-01-2012
cymbals Bij Paiste wijzigt er op tijd en stond een en ander aan de Series. Nieuwe Series worden in het leven geroepen, oude verdwijnen of worden opgeslorpt in bestaande cimbaal lijnen, denken we ...meer »»
Bass 08-01-2012
bass Guitar Aan het begin van dit nieuwe jaar krijg ik een merk op mijn testbank dat er al een tijdje niet meer op lag: Warwick. Tijdens de laatste 2 jaar was er heel wat beweging bij dit merk, n ...meer »»