aanmelden
Drums & Percussion 02-01-2012
drum set Eerder dit jaar maakten we reeds melding van nieuwe Maple en Birch configuraties, samen met een nieuwe selectie van finishes in de Vision Series van Pearl. Voldoende reden om deze popula ...meer »»
Guitar 29-11-2011
Lapsteel guitar Het is voor uw trouwe dienaar al eens leuk als er eens iets geheel anders voorbij komt... Deze maand schotelen we u dan ook een eerder zeldzaam instrument voor (tenminste, zeldzaa ...meer »»
Guitar 29-11-2011
electric guitar Deze gitaar was me reeds opgevallen op de grote muziekbeurzen Daar wilde ik mn handen wel eens op leggen! En toen kreeg ik telefoon van de redactie om te zeggen dat er een ESP ond ...meer »»
Bass 29-11-2011
bass amp Deze keer leggen we de Ibanez Soundwave 80 op de testbank. De Soundwave 80 is een upgrade van de vroegere Soundwave bascombos. Onlangs hadden we nog een hele leuke bas van het Japanse me ...meer »»
Keyboard Instruments 29-11-2011
stage piano De markt van de digitale stage pianos is sinds een tijdje aan een ware wedergeboorte bezig. Ieder zichzelf respecterend pianomerk heeft er een in het aanbod en meestal is het ook nog ...meer »»
Bass 05-11-2011
bass guitar Een merk dat alvast geen last heeft van crisissen en overnames is Peavey. Hun sterk punt is dat ze altijd de verhouding prijs/kwaliteit scherp in de gaten houden. Ze hebben een vrij r ...meer »»
Bass 01-11-2011
bass guitar Op de Frankfurt Messe stelde deze Japanse gitaarfabrikant een nieuwe reeks voor: Grooveline. Op het eerste zicht een vrij funky bas qua model, met een zeer aantrekkelijke naam! Laat o ...meer »»
Keyboard Instruments 01-11-2011
acoustic upright piano with silent module Een van de revelaties op de pianomarkt is de intrede van de zogenaamde stil-akoestische pianos. Mensen willen het speelgenot en comfort van een akoestisc ...meer »»