aanmelden
Drums & Percussion 27-11-2014
CYMBALS  Stagg draait nu alweer heel wat jaren mee als bekkenfabrikant en in die tijd is er veel geleerd. Van aanbieder van bekkens met als belangrijkste verkoopargument hun lage prijs, is het me ...meer »»
Keyboard Instruments 27-11-2014
DIGITAL PIANO  Weet je wat verschrikkelijk is voor jonge ouders? De dag dat je spruit muzikale ambitities begint te koesteren, een instrument moet kiezen en uiteindelijk gaat voor de piano. &ldqu ...meer »»
Guitar 25-11-2014
ALL-TUBE GUITAR AMPLIFIER HEAD Bij DV Mark werken ze al een tijdje aan updates voor zowat heel hun productlijn. Eén van hun topmodellen, de Triple Six, krijgt dan ook meteen een make-over. ...meer »»
Guitar 24-11-2014
ACOUSTIC GUITAR Tijdens de vorige Frankfurt MusikMesse, intussen toch ook weeral een half jaar geleden, stelde Alhambra een nieuwe reeks gitaren voor. Vorige keer bespraken we reeds de 4 P S, een ...meer »»
Guitar 24-11-2014
Acoustic instrument amplifier Het gebeurt niet vaak, maar deze week wist men mij te verrassen met een totaal nieuw merk. Tenminste, nieuw in die zin dat ik er nog nooit van gehoord had! Acus maak ...meer »»
Guitar 30-10-2014
SEMI-HOLLOW BODY ELECTRIC GUITAR Na lang wachten mogen we één van onze favoriete merken nog eens verwelkomen! Godin is een Canadese gitaarbouwer met een enorme staat van dienst. Ze ...meer »»
Bass 30-10-2014
BASS GUITAR Music Man introduceren hoeft waarschijnlijk niet meer. Zo wordt hun StingRay model als een klassieker beschouwd. En hoeveel opnames bestaan er wel niet van bekende artiesten die schit ...meer »»
Drums & Percussion 30-10-2014
26” RIDES  Bigger is better. Grote bekkens zijn al een tijdje heel populair. Vrijwel elk merk heeft wel een paar extra grote rides en crashes in de catalogus; weinige gaan daarbij zo ver al ...meer »»